Dny Marty Staňkové IV : vzdělávání sester a jeho proměny - Marková, Eva (Galén, 2007)
Sborník obsahuje přednášky z mezinárodní konference Dny Marty Staňkové, která se konala 29. března 2007 v Praze, a jejím tématem byl aktuální stav vzdělávání sester v České republice a jeho proměny. Jednotlivé příspěvky jsou uspořádány do čtyř bloků - seznamují s novinkami v současném pregraduálním vzděláváním sester, věnují se výzkumu v ošetřovatelství, informují o možnostech e-learningového vzdělávání a představují změny v celoživotním vzdělávání sester.
Keywords: ošetřovatelství; studium ošetřovatelství - diplomové programy; pedagogika; Education, Nursing, Continuing; Mentors; kontinuální vzdělávání zdravotních sester; Education, Nursing, Diploma Programs; školitelé