Anatomie pro bakalářský studijní program Fyzioterapie - Doubková, Alena; Linc, Rudolf (Karolinum, 2006)
Nové vydání dvoudílného učebního textu Anatomie hybnosti (Karolinum 1998). Text je určen pro dvousemestrální výuku na 3. lékařské fakultě UK. Předkládaný první díl popisuje strukturu a funkci pohybového aparátu. Obsahem druhého dílu jsou zbývající tělní systémy. Učebnice je určena posluchačům bakalářského oboru fyzioterapie, dalším bakalářským programům 3. LF UK a studujícím vyšších odborných škol obdobného zaměření.
Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
Keywords: Anatomy; anatomie