Česko-anglický, anglicko-český slovník managementu - Vavrečka, Mojmír; Lednický, Václav (Computer Press, 2006)
Slovník je určen všem, kteří se pohybují v oblasti managementu, odborníkům i studentům, ale i široké veřejnosti. Obsahuje 1303 pojmů managementu doplněných odborným komentářem. Česko-anglický, anglicko-český slovník managementu vychází společně s německou a ruskou verzí tohoto slovníku. Jednotlivá slovníková hesla jsou očíslována a seřazena podle výchozí české varianty, za jednotlivými hesly následuje překlad v příslušném cizím jazyce. Vyhledávání cizojazyčných ekvivalentů umožňují jejich indexy – abecední seznamy seřazené podle abecedy daného cizího jazyka a opatřené číslem hesla v české verzi. Pomocí indexů lze porovnávat nejen české a cizojazyčné texty, ale i cizojazyčné mezi sebou.
Jazyky. Slovníky
Keywords: slovníky jako téma; Dictionaries as Topic; Dictionary, Polyglot; slovník vícejazyčný