Angličtina pro samouky / nová moderní učebnice - Kollmannová, Ludmila; Novák, Miloš; Bubeníková, Libuše; Kopecká, Alena (SPN, 1977)
Učebnice, jež není totožná se starší stejnojmennou příručkou, se zaměřuje především na výcvik řečových dovedností. Ve třiceti lekcích s dialogickými texty - obsahujícími jednak frazeologické vazby a jednak mluvnické příklady -podává základy hovorové angličtiny, mluvnice a výslovnosti
Učebnice pro samouky
Keywords: učebnice jako téma; Textbooks as Topic