Zpracování diplomové a bakalářské práce na počítači - Michalík, Petr; Roub, Zdeněk; Vrbík, Václav (Západočeská univerzita, 2009)
Skriptum si klade za cíl pomoci studentům při zpracování diplomové a bakalářské práce na počítači. Text je po logické stránce uspořádán do tří částí. První část se zabývá formální stránkou diplomové a bakalářské práce, zejména jejím členěním, úvodními listy, seznamy literatury, zdrojů informací a odkazů. Druhá část se týká zpracování diplomové práce ve Wordu. Zde si klade za cíl poskytnout srozumitelný návod jak zformátovat již napsaný text do formy diplomové práce. Třetí část skript se zabývá zpracováním textů z hlediska typografie.
Keywords: knihovnictví, informační věda a muzeologie; Computing Methodologies; počítačové metodologie; věda a výzkum