Ilustrovaný atlas anatomie - Rigutti, Adriana (Sun, 2006)
Tato kniha vám pomůže nahlédnout do tajemného světa lidského těla a nabídne vám spoustu informací o funkci a stavbě všech orgánů. Poznejte lépe svou kostru a svaly, nervy a žlázy s vnitřní sekrecí, trávení, dýchání, krevní a mízní oběh, kůži, ledviny, reprodukční orgány, atd. To vše na detailních barevných nákresech s detailními popisky. Kniha je velmi vhodná i pro žáky a studenty. 270 x 235
Keywords: atlas (obratel); Anatomy; Cervical Atlas; anatomie