Jak tvořit studijní opory pro e-learning / metodická příručka pro autory studijních opor - Egerová, Dana (Západočeská univerzita v Plzni, 2011)
Záměrem příručky je podat jak teoretické poznatky nezbytné pro tvorbu studijních opor pro e-learning, tak i prakticky využitelné informace a praktické zkušenosti z dané oblasti.
Keywords: Computer-Assisted Instruction; Education; příručka; počítačem řízená výuka; výchova a vzdělávání; výchova, vzdělávání