Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy - chirurgie - 2. díl / pracovní sešit 2.díl - Filipová, Taťána; Smetanová, Martina (Grada, 2011)
Pracovní sešit slouží k procvičení látky probrané v předmětu chirurgie a k upevnění získaných znalostí, podporuje samostudium žáků a aktivní vyhledávání nových informací. Pro vyučující je zajímavou učební pomůckou, která umožňuje vést vyučovací hodinu podle moderních výukových metod a zjednodušuje možnost kontroly samostatné práce žáka. Výuka s použitím pracovního sešitu podporuje aktivitu žáků, učí jej uvědomovat si mezipředmětové vztahy a rozvíjí kritické myšlení.
Sestra
Keywords: chirurgie; studium ošetřovatelství; Perioperative Nursing; Education, Nursing; chirurgické ošetřovatelství; ošetřovatelství