Trendy soudobé oftalmologie. Svazek 3 - Rozsíval, Pavel; Rozsíval, Pavel; Cihelková, Ilona (Galén, 2006)
Postgraduální texty přinášejí základní informace o vývoji očního lékařství.
Trendy soudobé oftalmologie ; sv. 3
Keywords: Ophthalmology; oftalmologie; Eye Diseases; oční nemoci