Soudní znalectví v oboru zdravotnictví / - Hirt, Miroslav (Grada Publishing, 2014)
Útlá, ale naprosto nepostradatelná příručka pro všechny soudní znalce z oboru zdravotnictví. Znalce zde naleznou komplexní a zcela aktuální informace a návody ke své činnosti. Součástí jsou i potřebné formuláře.
Keywords: soudní lékařství; hodnocení vlivů na zdraví; právo, zákonodárství; Česká republika; veřejné zdravotnictví; znalecký posudek; koordinovaný terapeutický postup; lékařství; právní vědy