Paní chirurgie : vzpomínky na prof. MUDr. Marii Peškovou, DrSc - Pechoušek, Pavel (Pechoušek Pavel, 2015)
Byla to první dáma české chirurgie, PANÍ CHIRURGIE je i název knihy vzpomínek na prof. MUDr. Marii Peškovou, DrSc.
Keywords: chirurgie; dějiny 21. století; lékařky; dějiny 20. století