Nepozornost, hyperaktivita a impulzivita : zápory i klady ADHD v dospělosti - Žáčková, Hana; Jucovičová, Drahomíra (Grada, 2017)
Potýkáte se i vy s diagnózou ADHD? Máte někoho takového ve svém okolí? Pokud ano, je tato publikace určena právě vám. Autorky si daly za cíl dovést hyperaktivní dospělé k sebepoznání, naučit je ovlivňovat negativa hyperaktivity a posilovat její pozitiva tak, aby byli v životě šťastní a úspěšní.
Keywords: hyperkinetická porucha; porucha chování; dospělí; Attention Deficit Disorder with Hyperactivity; Adult; neurologie; impulzivní chování; Impulsive Behavior; pozornost; Conduct Disorder; Attention