Princípy chirurgie / II - Siman, Jaroslav; Haruštiak, Svetozár; Kothaj, Peter; Pechan, Juraj; Vajó, Július; Breza, Ján (Slovak Academic Press, 2007)
\"Kniha: Princípy chirurgie - 2. diel; Autor: Haruštiak S., kolektív autorov; 6. Neurochirurgia 7. Oftalmochirurgia 8. Stomatochirurgia 9. Hrudníkova chirurgia 10. Akútny kompartmentový syndróm 6.) Neurochirurgia 7.) Oftalmochirurgia 8.) Stomatochirurgia 9.) Hrudníková chirurgia 10.) Akútny kompartmentový syndróm Autor knihy S. Haruštiak,
Keywords: General Surgery; chirurgie