Mikrobiologie, imunologie, epidemiologie a hygiena pro zdravotnické obory - Drnková, Barbora (Grada Publishing, 2019)
Učebnice shrnuje základní poznatky z oborů mikrobiologie, imunologie, epidemiologie a hygiena, tedy obory vzájemně velmi provázané. Vhodná je zejména pro studenty středních a vyšších zdravotnických škol. Anotace NK ČR.
Sestra
Keywords: Microbiology; Allergy and Immunology; epidemiologie; Hygiene; mikrobiologie; Epidemiology; hygiena; alergologie a imunologie