McGlamry's Foot and Ankle Surgery - Carpenter, Brian B; Butterworth, Michelle L; Fishco, William D; Marcoux, John T (Wolters Kluwer, 2022)
Dvoudílná monografie pojednávající o chirurgických výkonech kotníku a nohy. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: ortopedické výkony; ortopedie; chirurgie; Foot Injuries; poranění kotníku; Orthopedic Procedures; poranění nohy (od hlezna dolů); Ankle Injuries