-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně
Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking ... přeložil Jan Sládek
- Publikováno
- V Brně : Jota, 2014
- Vydání
- Vydání první
- Stránkování
- 895 stran : ilustrace ; 24 cm
Jazyk čeština
Typ dokumentu příručky, kuchařské recepty
Knihovny.cz ISBN
978-80-7462-441-4
- Konspekt
- Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
524 receptů francouzské kuchyně na přípravu pravých francouzských specialit. Kniha americké autorky, na jejíž přípravě se podílela se dvěma francouzskými kamarádkami, byla určena americkým hospodyňkám a vznikla v 50. letech.
Kniha učí, jak snadno připravit skvělé jídlo, které výborně chutná, krásně vypadá a nádherně voní. Základ tvoří výběr nejčerstvějších a nejlepších ingrediencí a správná technika. Popisuje složitosti francouzské kuchyně při domácím vaření. Recepty jsou rozdělené do deseti kapitol: polévky, omáčky, vejce, předkrmy a obědová jídla, ryby, drůbež, maso, zelenina, studená kuchyně, dezerty a koláče.
Obsahuje rejstřík
Vlastník | Detaily | Služby | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
KZ a.s. | KZ a.s. [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
- 000
- 00000nam#a2200000#a#4500
- 001
- mnu03742
- 003
- CZ-UsKZL
- 005
- 20240911110819.0
- 007
- ta
- 008
- 240911s f 0cze||
- 009
- BK
- 015 __
- $z cnb002636799
- 020 __
- $a 978-80-7462-441-4 $q (Kniha první ; $q vázáno)
- 035 __
- $a (OCoLC)900136727
- 040 __
- $a ABA001 $b cze $d ULE201 $e rda
- 041 1_
- $a cze $h eng
- 072 _7
- $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
- 080 __
- $a 641.568(44) $2 MRF
- 080 __
- $a 641/642 $2 MRF
- 080 __
- $a (44) $2 MRF
- 080 __
- $a (035) $2 MRF
- 080 __
- $a (083.12) $2 MRF
- 100 1_
- $a Child, Julia, $d 1912-2004 $7 js20091006002 $4 aut
- 240 10
- $a Mastering the art of french cooking. $l Česky
- 245 10
- $a Umění francouzské kuchyně : $c Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking ... přeložil Jan Sládek $b světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
- 250 __
- $a Vydání první
- 264 _1
- $a V Brně : $b Jota, $c 2014
- 300 __
- $a 895 stran : $b ilustrace ; $c 24 cm
- 336 __
- $a text $b txt $2 rdacontent
- 337 __
- $a bez média $b n $2 rdamedia
- 338 __
- $a svazek $b nc $2 rdacarrier
- 500 __
- $a Obsahuje rejstřík
- 520 2_
- $a 524 receptů francouzské kuchyně na přípravu pravých francouzských specialit. Kniha americké autorky, na jejíž přípravě se podílela se dvěma francouzskými kamarádkami, byla určena americkým hospodyňkám a vznikla v 50. letech.
- 520 2_
- $a Kniha učí, jak snadno připravit skvělé jídlo, které výborně chutná, krásně vypadá a nádherně voní. Základ tvoří výběr nejčerstvějších a nejlepších ingrediencí a správná technika. Popisuje složitosti francouzské kuchyně při domácím vaření. Recepty jsou rozdělené do deseti kapitol: polévky, omáčky, vejce, předkrmy a obědová jídla, ryby, drůbež, maso, zelenina, studená kuchyně, dezerty a koláče.
- 650 07
- $a jídla $2 czmesh $7 D062407
- 650 07
- $a potraviny $2 czmesh $7 D005502
- 650 07
- $a jídla $2 czmesh $7 D062407
- 650 07
- $a potraviny $2 czmesh $7 D005502
- 655 _2
- $a příručky
- 655 _2
- $a kuchařské recepty
- 700 1_
- $a Bertholle, Louisette $7 mzk2013745205 $4 aut
- 700 1_
- $a Beck, Simone, $d 1904-1991 $7 mzk2013745206 $4 aut
- 700 1_
- $a Sládek, Jan $7 xx0042123 $4 trl
- 910 __
- $a ULE201 $y 0
- 990 __
- $a 20240911110811 $b ULE201
- 991 __
- $a 20240911110811 $b ULE201
- 999 __
- $a kom $b mnul2 $g 2149354 $s 17067