Systémová neurobiologie zrakového poznávání a jeho poruch. 2. Topografická dezorientace, akinetopsie. Zrakové poznávání jako neurokognitivní síť velkého rozsahu - Koukolík, František (Psychiatrie (Praha, Print), 1999)
Druhá část přehledného článku o systémové neurobiologii lidského zrakového poznávání popisuje topografickou dezorientaci a akinetopsii. Společně s částí první popisuje zrakové poznávání jako neurokognitivní síť velkého rozsahu.
Keywords: Amnesia; Humans; agnozie; lidé; Agnosia; Neurosciences; amnézie; neurovědy; kognitivní věda; Brain Mapping; AMNESTICKÉ A KOGNITIVNÍ PORUCHY,DELIRIUM, DEMENCE; mapování mozku; anatomie topografická; Cognitive Science; Anatomy, Regional