Microsoft Windows 98 - postup systémové aktualizace pro rok 2000 - Y2K - Pavlík, Pavel; Vostoupal, Bohuslav (Kontakt (České Budějovice), 1999)
Tento článek obsahuje speciální soubor některých technických návodů výrobce tohoto systému pro nezbytnou korekci osobních počítačů, používajících operačního systému Microsoft Windows 98. v textu prezentovaného sdělení je uváděn také soubor důležitých profesionálních adres speciálních technických poradenských institucí, schopných kvalifikovaně poradit nebo pomoci při potížích. vzniklých v souvislosti s těmito nevyhnutelnými úpravami v souvislosti s nástupem fenoménu Y2K.
Keywords: počítače; výuka práce s počítačem; Computers; Information Theory; validace softwaru; Computer User Training; informační teorie; Software Validation