Priapismus jako komplikace léčby erektilní dysfunkce - kazuistika - Šmakal, O; Vrána, J; Aigl, F; Záťura, František (Česká urologie, 1999)
U 62 letého muže, léčeného pro erektilní dysfunkci po radikální prostatektomii autoaplikad Karonu, došlo piri překročení doporučené dávky k vývoji priapismu. Nízkoprůtokový priapismus byl vyřešen intrakavernózním podáním ředěného Adrenalinu.
Keywords: erekce penisu; vazokonstriktory; prostatektomie; Humans; lidé; adrenalin; Epinephrine; Priapism; Vasoconstrictor Agents; Penile Erection; Prostatectomy; priapismus