Nežádoucí účinky léků u stomatologického pacienta: 2. část - stomatologické medikace - Houba, Robert; Zemen, Jiří; Houbová, Helena; Valentová, Eva (Česká stomatologie a Praktické zubní lékařství, 2000)
Ve druhé části práce autoři předkládají problematiku celkových nežádoucích účinků léků předepsaných či aplikovaných stomatologem. Práce je doplněna tabulkou s přehledem častěji popisovaných nestomatologických nežádoucích účinků.
Keywords: léčivé přípravky; Drug-Related Side Effects and Adverse Reactions; Pharmacology; alergie; farmakologie; nežádoucí účinky léčiv; Hypersensitivity; Mycoses; Pharmaceutical Preparations; gastrointestinální trakt; Gastrointestinal Tract; Dentistry; zubní lékařství; mykózy