Resorpce apexu kořene řezáků. 1. Přehled problematiky - Marek, Ivo; Špidlen, Miloš; Kamínek, Milan (Ortodoncie, 2000)
Jsou popsány histologícké pochody a známé příčiny resorpcí cementu kořenů zubů při ortodontické léčbě. Jsou uvedeny typy resorpcí, faktory, které k resorpcím cementu a kořenů zubů přispívají i doporučení pro praxi, která ze současných znalostí vyplývají.
Keywords: ortodoncie; řezáky; Orthodontics; resorpce zubního kořene; Root Resorption; Incisor