Ošetřování ileostomií a kolostomií u dětí - Horáková, Lenka (Pediatrie pro praxi, 2002)
Stomie znamená vyústění kteréhokoli dutého orgánu na povrch těla, v tomto případě jde o vyústění tenkého nebo tlustého střeva na stěnu břišní.
Keywords: Home Nursing; Colostomy; domácí ošetřování; Nursing Process; ošetřovatelský proces; Parents; ileostomie; Child; dítě; kolostomie; Ileostomy; rodiče