Optimalizácia podmienok pre stanovenie L-cystínu kapilárnou izotachoforézou - Kubačák, Peter; Havránek, Emil; Valášková, Iva (Česká a slovenská farmacie, 2002)
Substancia L-cystín bola stanovovaná metódou kapilárnej izotachoforézy v dvoch elektrolytovýchsystémoch. Bola hodnotená presnosť, správnosť, linearita, robustnosť a selektivita ITP metódy.Výsledky ITP meraní boli porovnané s výsledkami získanými pomocou štandardných liekopisnýchmetód.
Keywords: Research Support as Topic; In Vitro Techniques; finanční podpora výzkumu jako téma; cystin; techniky in vitro; elektrolyty; elektroforéza kapilární; Cystine; Electrolytes; Electrophoresis, Capillary