Oční toxoplazmóza - Brejchová, Hana; Špindlenová, A; Fajfrlík, K; Fidranská, Hana (Praktický lékař, 2002)
Autoři prezentují skupinu 13 nemocných s oční formou toxoplazmózy, kteří byli léčeni na oční a infekční klinice FN v Plzni v průběhu let 1989-2001. Uveden je diagnostický postup, léčba a dvě instruktivní kazuistiky.
Keywords: Humans; lidé; Toxoplasmosis, Ocular; oční toxoplazmóza