Tranzitorní hyperfosfatazémie u chlapce s ADHD - Kolský, Alexander; Kutílek, Štěpán (Pediatrie pro praxi, 2002)
Prezentována kazuistika pětiletého dítěte s ADHD (attention deficit hyperactivity disorder) a tranzitorní hyperfosfatazémií. Mezi oběma jednotkami není příčinná souvislost.
Keywords: diferenciální diagnóza; dítě; alkalická fosfatasa; Diagnosis, Differential; Clonazepam; lidé; Neurologic Manifestations; klonazepam; neurologické manifestace; Attention Deficit Disorder with Hyperactivity; hyperkinetická porucha; Alkaline Phosphatase; Humans; Child