Neuromodulace v léčbě anginy pectoris - Richter, Marek (Interní medicína pro praxi, 2002)
Článek slouží ve stručném přehledu k seznámení s novější léčebnou metodou - neuromodulací - u pacientů s refrakterní anginou pectoris.
Keywords: angina pectoris; Electrodes, Implanted; lidé; Angina Pectoris; elektrická stimulace; implantované elektrody; Humans; Electric Stimulation