Nekorektní účtování výdejnou zdravotnické techniky - Kolář, Jan (Revizní a posudkové lékařství, 2003)
Kazuistika mapuje nekorektní účtování výdejny předmětů zdravotnické techniky s popisem návratu prostředkůVZP. Závěrem autor hodnotí dopad nekorektního chování některých poskytovatelů zdravotní péče na únikprostředků z veřejného zdravotního pojištění.
Keywords: revize kvality lékařské péče; vytváření politiky; Policy Making; Medical Audit; lékařské předpisy; Humans; lidé; Prescriptions; soukromá zdravotnická zařízení; pomůcky pro sebeobsluhu; Self-Help Devices; Health Facilities, Proprietary