Klinické využitie S-100 proteínu ako nádorového markera malígneho melanómu - Minariková, Eva; Pullmann, R; Karafová, N; Péč, Juraj; Frličková, Z; Lauko, Ľudovít (Československá dermatologie, 2003)
Autori prezentujú prvé výsledky stanovenia sérologických hodnôt S-100 proteínu imunorádiometrickoumetódou testom Sangtec S-100 IRMA u 109 pacientov v štyroch štádiach zhubného ochoreniamalígny melanóm v rokoch 2000-2002.
Keywords: Protein S; nádorové biomarkery; melanom; imunoradiometrická analýza; lidé; protein S; Biomarkers, Tumor; Immunoradiometric Assay; Humans; staging nádorů; Neoplasm Staging; Melanoma