Sinus pilonidalis sacralis - operace sec. Limberg - Mrázek, Michal; Kuthan, D (Rozhledy v chirurgii, 2003)
Autoři popisují ve své práci opoerační řešení kostrční píštěle u nás méně používanou plastikou transpozičním lalokem podle Limberga. Na malém souboru pacientů ukazují výhody tohoto řešení.
Keywords: plastická chirurgie; Humans; Pilonidal Sinus; Postoperative Period; Female; dospělí; lidé; kostrč; Surgical Flaps; Adult; Fistula; ženské pohlaví; pilonidální sinus; Male; Coccyx; píštěle; chirurgické laloky; předoperační péče; Surgery, Plastic; Preoperative Care; mužské pohlaví; pooperační období