Transdermální forma kombinované hormonální antikoncepce (EVRA'R') - Fanta, Michael (Česká gynekologie, 2003)
Cíl práce: Zhodnocení přínosu transdermální formy kombinované hormonální antikoncepce, uvolňujídenně 150 g norelgestrominu a 20 g ethinylestradiolu.Typ práce: Souhrnný přehled.Název a sídlo pracoviště: Gynekologicko-porodnická klinika VFN a 1. LF UK v Praze.Výsledky: Transdermální antikoncepční systém má příznivý farmakokinetický profil, účinné koncentracejsou v průběhu dne stabilní (narozdíl od
Keywords: norgestrel; Contraception; Ethinyl Estradiol; kombinace léků ethinylestradiol a norgestrel; EVRA; Administration, Cutaneous; aplikace kožní; Norgestrel; Ethinyl Estradiol-Norgestrel Combination; ethinylestradiol; antikoncepce