Současné možnosti perorální terapie erektilních dysfunkcí - Kočí, Karel (Remedia, 2003)
Erektilní dysfunkce postihují značný počet mužu, jedná se o symptom, který muže být projevem dosud skryté choroby. V současné době je k dispozici řada léčebných metod. Postupuje se vždy od metod neinvazivních, mezi které patří perorální farmakoterapie, přes miniinvazivní k invazivním. Pro perorální terapii erektilních dysfunkcí jsou v ČR registrována čtyři léčiva – sildenafil, tadalafil, vardenafil a apomorfin.
Keywords: hodnocení léčiv; dospělí; Phosphodiesterase Inhibitors; Erectile Dysfunction; apomorfin; Adult; Drug Therapy; výsledek terapie; Drug-Related Side Effects and Adverse Reactions; inhibitory fosfodiesteras; lidé; Treatment Outcome; erektilní dysfunkce; farmakoterapie; Humans; tadalafil; nežádoucí účinky léčiv; Tadalafil; Drug Evaluation; Male; erekce penisu; SILDENOFIL; mužské pohlaví; Penile Erection; Apomorphine