Pilotní šetření o vztazích mezi zdravím, spotřebou péče a sociálními faktory u pacientů praktických lékařů - Dlouhý, Martin; Nesvadbová, Libuše (Praktický lékař, 2004)
Studie za pomoci dotazníkového šetření u pacientů dvou ordinací praktických lékařů sleduje a analyzuje vztahy mezi sociálně-demografickými charakteristikami, subjektivně vnímaným a proklamovaným názorem na kvalitu života, zátěžovými událostmi v bezprostřední minulosti, prokázanou objektivizovanou poruchou zdraví a názory na úroveň zdravotnických služeb.
Keywords: finanční podpora výzkumu jako téma; Age Groups; Humans; kvalita života; věkové skupiny; průzkumy a dotazníky; lidé; ukazatele zdravotního stavu; Physicians, Family; Research Support as Topic; Pilot Projects; Health Care Surveys; Quality of Life; Health Status Indicators; pilotní projekty; průzkumy zdravotní péče; rodinní lékaři; Surveys and Questionnaires