Co prozradilo oko - Vávra, Jakub (Kazuistiky v diabetologii, 2004)
Tranzitorní refrakční změny jsou dobře rozpoznatelné znaky diabetes mellitus a nejen oftalmologové, ale především pediatři by vždy měli pátrat po diabetu v případě rychlých refrakčních změn.
Keywords: Diabetes Mellitus, Type 1; Child; lidé; myopie; Myopia; mužské pohlaví; Male; dítě; diabetes mellitus 1. typu; Humans