Zácpa u dětí - Neumann, David; Pozler, Oldřich (Pediatrie pro praxi, 2004)
Zácpa u dětí je prodloužení intervalu vyprazdňování, nápadně tuhá až kamenná stolice a obtížné vyprázdnění. Pro klinickou praxi je vhodné pro děti nad jeden rok považovat za fyziologické alespoň tění za týden.
Keywords: klyzma; Enema; enkopréza; Encopresis; Humans; Defecation; Pelvic Floor; lidé; Constipation; zácpa; pánevní dno; Lactulose; dítě; defekace; laktulosa; Child