Základy neodkladné a rozšířené resuscitace v dětském věku - Pajerek, Jan (Pediatrie pro praxi, 2004)
Autor předkládá současná platná doporučení pro neodkladnou a rozšířenou resuscitaci v dětském věku.
Keywords: Child; Assisted Circulation; umělé dýchání; naloxon; Naloxone; asistovaná cirkulace; Oxygen Inhalation Therapy; Humans; Epinephrine; Respiration, Artificial; lidé; adrenalin; kardiopulmonální resuscitace; oxygenoterapie; Atropine; Cardiopulmonary Resuscitation; dítě; atropin