Zajímavý případ diabetika 1. typu s navozením částečné remise onemocnění při antiinfekční léčbě - Šebková, Marta; Krajči, Ladislav (Kazuistiky v diabetologii, 2004)
Popisujeme případ diabetika 1. typu, u kterého došlo k navození částečné remise při léčbě současně probíhající akutní infekce virem parotitidy.
Keywords: Antiviral Agents; Parotitis; parotitida; diabetes mellitus 1. typu; indukce remise; dospělí; Serologic Tests; Adult; sérologické testy; Humans; mužské pohlaví; Diabetic Angiopathies; lidé; Male; antivirové látky; diabetické angiopatie; Diabetes Mellitus, Type 1; Remission Induction