Quetiapin v léčbě manické fáze bipolární afektivní poruchy - Seifertová, Dagmar (Psychiatrie (Praha, Print), 2004)
Quetiapin v dvojitě slepých kontrolovaných studiích prokázal svoji účinnost v léčbě mánie. Lék je dobře snášen s minimem výskytu nežádoucích účinků.
Keywords: Bipolar Disorder; Humans; benzodiazepiny; lidé; dvojitá slepá metoda; bipolární porucha; antipsychotika; Antipsychotic Agents; Double-Blind Method; Benzodiazepines; Drug Therapy, Combination; kombinovaná farmakoterapie