Jazyk a styl odborných textů v Časopisu lékařů českých - Juranová, Iveta (Časopis lékařů českých, 2005)
Práce se zabývá otázkou směřování českých medicínských článků k saskému stylu psaní odborných textů. Analýza je provedena na dvou základních typech článků publikovaných v Časopisu lékařů českých v letech 1990–2002
Keywords: lingvistika; Language; Education, Professional; vzdělávání odborné; Linguistics; Writing; psaní; jazyk (prostředek komunikace)