Poruchy chování ve stáří - Klán, Jan (Česká geriatrická revue, 2005)
Autor stručně definuje poruchy chování a v kazuistice uvádí případ pacientky, která byla sledována a léčena v geriatrické ambulanci pro Alzheimerovu demenci.
Keywords: piracetam; Humans; demence; Conduct Disorder; Female; Aged; senioři; lidé; Piracetam; Reminyl; Confusion; tiapamil-hydrochlorid; ženské pohlaví; Tiapamil Hydrochloride; galantamin; Dementia; porucha chování; Galantamine; zmatenost