Echinokoková nákaza - echinococcosis - Šváb, Jan; Feyereisl, Jaroslav; Růžička, P; Burget, F; Hořejší, J; Kolářová, Libuše; Stejskal, F (Časopis lékařů českých, 2006)
V článku je popsán případ diagnostiky a léčby echinokokové cysty v pravém a levém laloku jater u 28leté těhotné ženy.
Keywords: Pregnancy Complications, Parasitic; počítačová rentgenová tomografie; příznaky a symptomy; Signs and Symptoms; Tomography, X-Ray Computed; Echinococcus; Cysts; lidé; ženské pohlaví; echinokokóza jater; nádory jater; Female; Liver Neoplasms; Echinococcosis, Hepatic; Zentel; roztoky; Humans; cysty; parazitární komplikace těhotenství; Solutions