Může progesteron zabránit předčasnému porodu? - Armstrong, Joanne; Nageotte, Michael (Gynekologie po promoci, 2006)
Výzkumy ukazují, že užívání progesteronu má význam pro ženy ohrožené předčasným porodem. Ale jak tyto informace uplatnit v klinické praxi? Názory na tuto problematiku předkládají dva odborníci.
Keywords: Obstetrics; 17-alpha-Hydroxyprogesterone; komplikace těhotenství; Female; 17-alfa-hydroxyprogesteron; kojenecká mortalita; porodnictví; ženské pohlaví; Humans; předčasný porod; lidé; Pregnancy Complications; Premature Birth; Infant Mortality