Farmakoterapie obezity - Polák, Jiří (Interní medicína pro praxi, 2006)
Vzhledem k vysoké prevalenci obezity v populaci se stává farmakoterapie obezity pilířem ve strategii její léčby, autor uvádí její zásadní její kritéria, která jsou v současnosti akceptována, naznačuje možnosti, které by v budoucnosti mohly vést k jejímu příznivému ovlivnění.
Keywords: obezita; Review Literature as Topic; Phentermine; Obesity; fentermin; Anti-Obesity Agents; Humans; přehledová literatura jako téma; látky proti obezitě; lidé; Lindaxa; Xenical