Minulost a současnost dobrovolnictví - Švestková, Renata (Kontakt (České Budějovice), 2005)
Autorka se ve svém příspěvku zabývá historií dobrovolnictví, možnostmi dobrovolnictví i konkrétními příklady dobrovolnictví z praxe. Popisuje také další možnost dobrovolnické činnosti, kterou je časová banka.
Keywords: Volunteers; Humans; lidé; dobrovolní pracovníci