Klinické hodnocení problémů vzniklých po nacementování fixní náhrady - Boldaji, Abdollah; Cimbura, Eduard (Česká stomatologie a Praktické zubní lékařství, 2006)
Klinické postupy uplatňované při fixních částečných náhradách mohou vyvolat řadu reakcí zubní dřeně, periodontu a připojených anatomických struktur. Článek uvádí některé hlavní problémy, které se mohou vyskytovat po inzerci fixních částečných náhrad: tepelná senzitivita, nepříjemné pocity během používání, záněty dásní, retence potravy, citlivost na sladké, pohyblivost zubů a nespecifické potíže.
Keywords: zubní korunky; cementování; lidé; Denture, Partial; zubní náhrady částečné; Cementation; Crowns; Humans