Inhalační terapie u mentálně retardovaných astmatiků - Richterová, Ingrid (Alergie (Praha, Print), 2006)
Mentální retardace pacienta není přímou kontraindikací k nastavení na inhalační terapii.
Keywords: Health Status; Persons with Intellectual Disabilities; Administration, Inhalation; Asthma; aplikace inhalační; zdravotní stav; Humans; lidé; Quality of Life; kvalita života; osoby s mentálním postižením; bronchiální astma