Medicína založená na důkazech. Co je a co není? - 8. část - Sechser, Tomáš; Filip, Karel (Remedia, 2006)
Medicína založená na důkazech (EBM) je koncepce zasahující téměř všechna odvětví medicíny. Cílem tohoto sdělení je definovat postavení EBM v současnosti a uvést příklady správného, ale i nesprávného využití této koncepce.
Keywords: metody pro podporu rozhodování; Decision Support Techniques; Evidence-Based Medicine; medicína založená na důkazech