Kontinuální vzdělávání lékárníků v České republice. 2. cyklus 2002-2005 - Kolář, Jozef; Nováková, Jana (Česká a slovenská farmacie, 2006)
Příspěvek se zabývá problematikou kontinuálního vzdělávání lékárníků v České republice v letech 2002–2005 (2. cyklus). Podává přehled o seminářích probíhajících v rámci kontinuálního vzdělávání, o jejich počtu, tématech a přednášejících. Celkem bylo uspořádáno 232 odborných seminářů, na kterých odeznělo 339 přednášek, nejvíce z oblasti z farmakologie (76,1 %).
Keywords: farmaceuti; Pharmacists; Educational Measurement; lidé; Czech Republic; kontinuální vzdělávání farmaceutů; Education, Pharmacy, Continuing; Teaching; Humans; vyučování; Česká republika; výuka - hodnocení