Teratom varlete: současná klasifikace z pohledu WHO z roku 2004 - Hes, Ondřej; Hora, Milan; Veličkinová, Hana; Michal, Michal (Urologické listy, 2006)
Diskutovány jsou základní podtypy a varianty testikulárního teratomu, současně s představením biologického chování a prognózy. Součástí je krátký srovnávací přehled testikulárních a ovariálních teratomů.
Keywords: Diagnosis, Differential; prognóza; dospělí; Prognosis; nádory vaječníků; diferenciální diagnóza; Humans; Child; lidé; mužské pohlaví; Male; dítě; Ovarian Neoplasms; Testicular Neoplasms; Teratoma; Adult; teratom; testikulární nádory