Diagnostika klasických pohlavních chorob - Zákoucká, Hana; Kuklová, Ivana (Československá dermatologie, 2007)
Cílem práce je podat přehled současných možností diagnostiky klasických pohlavních chorob, syfilidy, kapavky, lymphogranuloma venereum, ulcus molle a připomenout aktuální právně závazné zákonné normy a metodické pokyny MZ ČR, které jsou součástí české legislativy, jejíž začátky se datují od roku 1922.
Keywords: gonorea; syfilis; Sexually Transmitted Diseases; Diagnostic Techniques and Procedures; Chancroid; Lymphogranuloma Venereum; Syphilis; sexuálně přenosné nemoci; lidé; Gonorrhea; Humans; diagnostické techniky a postupy; měkký vřed; lymphogranuloma venereum