Poranění okružní pilou - polytrauma - Fraňková, Štěpánka; Forman, Marek; Sirový, Miroslav; Hradecký, Jaroslav; Carda, Martin (Úrazová chirurgie, 2007)
Autoři ve své kasuistice referují o 46letém pacientovi, který utrpěl neobvyklé poranění - polytrauma, způsobené okružní pilou.
Keywords: poranění břicha; Multiple Trauma; tlusté střevo; Intestine, Small; tenké střevo; Intestine, Large; Intensive Care Units; Humans; polytrauma; mužské pohlaví; Male; jednotky intenzivní péče; lidé; Abdominal Injuries